Mer om Forever

Les mer om foretaket jeg har valgt å arbeide med.

 

 

Velkommen!

Jeg heter Arne Rønnestad og er selvstendig forhandler for Forever Living Products som er verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe Vera. Her kan du handle unike kvalitetsprodukter, lese om hvordan du kan starte egen virksomhet i en voksende og trendy bransje og komme i kontakt med meg for en presentasjon av produktene og forretningsmuligheten selskapet byr på.

Våre produkter er svært populære og selges i mer enn 160 land over hele verden. Med noen få unntak inneholder samtlige produkter økologisk dyrket Aloe vera, og mest kjent blant produktene er Aloe Vera Gel – en herlig Aloe Vera-drikk som finnes både i naturell og med frisk fruktsmak. Alt  fra tannkrem og sjampo til vår nye eminente makeup Flawless by Sonya og drikkene med ferskpresset Aloe vera, viser bredden i sortimentet vårt som er innenfor kategoriene kosttilskudd og hudpleieprodukter for alle hudtyper. Du vil bli overrasket over kvaliteten!

Her i min nett-butikk handler du enkelt dine Forever-produkter når det passer deg.
Ønsker du å få tilsendt vår nye, freshe produktkatalog - ta kontakt så sender jeg en til deg.

Jeg holder til i Fyllingsdalen (6 km fra Bergen sentrum) hvor du kan hente produkter etter nærmere avtale, eller jeg kan sende med Posten. Som kunde får du, i tillegg til produkter av høy kvalitet en 90 dagers fornøyd kundegaranti.
Personlig service er en selvfølge!


Med vennlig hilsen

Arne Rønnestad
Senior Manager

Mobil: +47 913 63 150
E-mail: arne@bergenaloevera.no

Bli kjent med Forever

Forever har virksomhet i over 150 land i alle verdensdeler, og er dermed verdens største dyrker, produsent og distributør av Aloe vera. Forevers produkter selges av selvstendige forhandlere som ved å være selvstendige næringsdrivende styrer sin egen tid og dermed sin inntekt. Å arbeide med Forever gir mulighet til utvikling, spennende utfordringer og karrieremuligheter.

Aloe Vera